| VICEVI !! | |
|
+6w00ldy Frusciante fluke4SupermaN SupermaN 4ter Justice * 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
4ter CS V.I.P.
Broj komentara : 339 Join date : 2008-03-23 Age : 33 Mjesto : Svemir
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 10:00 am | |
| | |
|
| |
Justice * Server Administrator
Broj komentara : 402 Join date : 2008-03-23 Age : 42 Mjesto : Panofobija
| Sretnu se dva pijanca. Prvi: - Oprostite, mogu li proći između vas dvojice? - Svakako, ali samo jedan po jedan. | |
|
| |
| Djeca u školi dobili da napišu domaću zadaću s temom "Kako provodim dan kod kuće". Nastavnica prozove maloga Ivicu da pročita svoju zadaću. - Ja kod kuće živim intenzivnim seksualnim životom... - Stani, stani Ivice - prekine ga nastavnica - kako to misliš "intenzivnim seksualnim životom"? - Znate nastavnice, ujutro se dignem i mama me pita: - Ivice, jesi li oprao zube? - Nisam mama. - Odi operi zube! - Izađem iz kupaone s opranim zubima, a tata pita: - Ivice, jesi li se umio? - Nisam tata. - 'Ajmo na umivanje! - Izađem iz kupaone umiven, a mama pita: - Ivice, jesi li uredio svoju sobu? - Nisam mama. - Hajde Ivice, uredi sobu! - Završim s uređivanjem sobice, a tata pita: - Ivice, jesi li napisao zadaću? - Nisam tata. - Ivice, Ivice.. hajde pisati zadaću! - I tako me jebu cijeli dan! | |
|
| |
| Jedan čoban živi u zaostalom planinskom području, daleko od civilizacije, bez struje, bez radija i televizije. Jednoga dana siđe sa planine i uputi se prema obližnjem gradu, naravno pješke. U jednom trenutku ispred sebe vidi dvije tračnice i pragove pruge i zaključi da se mora raditi o nekoj cesti, te je odluči slijediti. Nakon pola sata hodanja po pruzi u susret mu dolazi vlak, koji on nikada nije vidio. Vlak počne svirati, para izlazi iz lokomotive, čuje se "huuu, huuuuuu", ali čoban, ne shvaćajući o čemu se radi, ne mrda s pruge - i vlak ga pogazi. Nakon tri dana probudi se čoban u bolnici, sa slomljenom nogom i rukom, oboje u gipsu. Ustane se iz kreveta, uzme štaku koju je našao naslonjenu na zid, i oslanjajući se na nju krene, šepajući, u razgledanje tog čudnog mjesta gdje se našao. U jedno trenutku se nađe u čajnoj kuhinji, gdje upravo u tom momentu zakuha voda u čajniku, čajnik počne pištiti i iz njega počne izlaziti para, a čoban sa štakom počne lupati po čajniku. U tom trenutku u kuhinju uđe jedna bolničarka: - Ma čovječe, što to radiš? - Neka, neka, treba njih dok su mali! | |
|
| |
4ter CS V.I.P.
| tebra ovoliki vicevi mi se stvarno ne citaju | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 10:01 am | |
| Dva crnca pišaju s bruklinskog mosta. Jedan od njih: - Uh, što je danas voda hladna. - Imaš prava, a uz to je i dno muljevito. | |
|
| |
| Dva studenta u kafiću nakon ispit. - Onda, kako je bilo na ispitu iz fizike? - Pobožno! - Kako to misliš pobožno? - Kada je profesor postavljao pitanja ja sam se križao, a kada sam ja odgovarao on se križao. | |
|
| |
| - Što je to: teško je 300 kila, zimi grije, a ljeti visi na drvetu? - Pojma nemam. - Peć! - Kako peć visi na drvetu? - A što je tebe briga gdje ja držim peć po ljeti. | |
|
| |
| Jedna gospođa dođe u ljekarnu i traži arsenik. Ljekarnik: - Budući se radi o jakom otrovu, moram vas pita za što vam je potreban? - Želim otrovati moga muža. - Žao mi je, ali u tom slučaju vam ga ne mogu dati. Gospođa otvori torbicu, iz nje izvadi jednu fotografiju na kojoj se vidi njen muž i žena od ljekarnika kako vode ljubav i pokaže je ljekarniku. - Oprostite gospođo, nisam znao da imate recept. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 10:03 am | |
| Nabildan momak u teretani dize tegove. Prilazi mu zgodna plavusa i pita ga : Cao slatkisu, sta radis u subotu ?? Leđa i noge. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 10:08 am | |
| Klela po vazda majka kcerku: “Dabogda ti vrane mozak iskljuvale”. Kad dodje ljeto rece majka kceri, uzmi ovu kosaru i odnesi rucak ocu i koscima u polje. uze kci korpu i krenu. Kad je skoro stigla do polja ugleda ona na nebu jato vrana pa pozuri da sakrije glavu da joj vrane mozak ne iskljuvaju. Stavi ona glavu pod jedan plast sijena i ceka da vrane odlete dalje. Ugleda jedan seoski mangup kako se ona nastimala pa je uhvati odostraga i dobro joj ga zaljulja. A ona uto povice: “Kljucaj, kljucaj vrano al’ neces doci do mozga” | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 10:08 am | |
| Ode Mujo u Ameriku i kaže Hasi da ga obavještava o Fati. Prođe dva dana i Haso pošalje Muji pismo: 1. Fata je kurva. 2. Jebala se sa cijelim Dobojem. 3. Čak je i mene. 4. Što misliš o rednom broju 3? A na to pismo odgovara Mujo. 1. Znao sam da je Fata kurva. 2. Nema veze, naš’o sam ja drugu. 3. Fata ima sidu. 4. Što misliš o rednom broju 3? | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 10:09 am | |
| Zarobe albanci na kosovo srbina i makedonca i muce ih da bi im otkrili svoje polozaje… kad su istrosili sve metode mucenja bez uspjeha na kraju im zaprijete da ce im ubrizgati virus side… makedonac popushti i sve priznade pa ga pustise… a srbin ne priznade nista i ubrizgaju mu visrus side pa i njega puste posle nekog vremena sretnu se njih dvojica pa ga pita makedonac… - jesi li priznao?? - ne nista. - pa jesu li ti ubrizgali virus side ? - jesu ali sam ih zajebo… stavio sam kurton! | |
|
| |
| U Saudiskoj Arabiji se napili Bosanac, Srbin i Hrvat. Privede ih policija sultanu i on kaze: - “Posto niste znali da se ovde ne pije necu vas puno kazniti. Svaki ce dobiti po 50 puta bicem po ledjima, ali svaki moze da trazi jednu zelju u vezi sa batinama, a ti Bosanac imas pravo na 2 zelje.” Hrvat kaze: - “Prije nego sto me pocnete mlatiti svezite mi jastuk na ledja.” Nakon 25 udaraca spade jastuk. Srbin kaze: - “Prije nego sto me pocnete mlatiti svezite mi 2 jastuka na ledja. Nakon 25 udaraca spadose oba jastuka.” Bosanac kaze: - “Prva mi je zelja 100 udaraca umjesto 50.” Sultan se cudi, ali dobro. - “A druga mi je zelja: Svezite mi Srbina na ledja!” | |
|
| |
| Dosao Cigo kod boga da se zali: - “Boze, daj mi da budem neko drugi, dojadio mi ciganski zivot.” - “Budi Slovenac”, rece bog. - “Nemoj njih, oni su skrta nacija.” - “Budi Crnogorac”, rece bog. - “Nemoj njih, oni su lijena nacija.” - “Budi Albanac”, rece bog. - “Nemoj njih, ja ne volim marmeladu, kakav cu ja onda biti Albanac.” - “Budi Srbin”, rece bog. - “E, boze, sto dva puta Cigan.” | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 10:10 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
4ter CS V.I.P.
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 10:15 am | |
| ja sam ti vec napisao na 2 str. spamercino | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 10:19 am | |
| - Nisam spamer nego ako je ovo CS forum ne treba da znachi da nije potrebno malo humora... | |
|
| |
4ter CS V.I.P.
| |
| |
| |
| |
4ter CS V.I.P.