| VICEVI !! | |
|
+6w00ldy Frusciante fluke4SupermaN SupermaN 4ter Justice * 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
SupermaN CS Master
Broj komentara : 205 Join date : 2008-04-07 Age : 31 Mjesto : CS
| |
| |
fluke4SupermaN CS Master
Broj komentara : 201 Join date : 2008-04-12 Age : 30 Mjesto : cs
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 11:58 am | |
| ovaj justice i 4ter su naj likovi na 4umu xaxaxaxaxaxaxaxa | |
|
| |
fluke4SupermaN CS Master
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 14, 2008 12:00 pm | |
| aj daj te josh koji vic da se kidam malo | |
|
| |
Frusciante Pocetnik
Broj komentara : 22 Join date : 2008-04-08 Age : 32
| |
| |
fluke4SupermaN CS Master
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Tue Apr 15, 2008 1:42 pm | |
| ifili oni to od rodjenja yupiii | |
|
| |
4ter CS V.I.P.
Broj komentara : 339 Join date : 2008-03-23 Age : 33 Mjesto : Svemir
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Tue Apr 15, 2008 3:06 pm | |
| ja stvarno ne razumem o cemu vi pricate | |
|
| |
SupermaN CS Master
Broj komentara : 205 Join date : 2008-04-07 Age : 31 Mjesto : CS
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Wed Apr 16, 2008 6:44 am | |
| Kad ce vise nasa spamerska grupa? | |
|
| |
fluke4SupermaN CS Master
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Wed Apr 16, 2008 9:51 am | |
| 100 post yupiii | |
|
| |
w00ldy CS PR0
Broj komentara : 151 Join date : 2008-04-13 Mjesto : Wanzemaljija (99% cs:D)
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 6:33 am | |
| Dolazi ciga kod doktora zali se da ga boli stomak: -Doktore boli me stomak shta da radim? -Idite kuci i donesite mi stolicu. Odlazi on kuci i kaze zeni: -Ljuljeeeetaaaaa davaj tu stolicu ovamo da nosim kod doktora. -Nemoj bre nasa sve sjebana i polomljena,idi uzmi komshijinu. Ode on uzme lepu belu stolicu i odnese kod doktora posle 2 dana: -Evo doktore nova stolica za vas. -Ma ne ta stolica....vasa stolica. Odlazi on kuci besan na zenu: -Ljuljetaaaa sam ti rek`o da ce doktor da prepozna da nije moja stolica...daj ovu nasu razjebanu Ona mu da i on ode kod doktora posle 3 dana: -Evo doktore moja stolica..jes` da razjebana ali jebiga nema si pare... A doktor mu kaze: -AMAN COVECE IZSERI SE BRE!!!! Odlazi ciga kuci i nema ga...2 meseca....3 meseca...4 meseca...tek 5. meseca dolazi on kod doktora i vuce kovceg od 200 kila pun govana: -Evo doktore doneo govna....nadam se da je dosta... -Pa niste trebali toliko trebalo mi je manje... -PA STO NISTE REKLI,MOGAO SAM GACE DA VAM POKAZEM | |
|
| |
w00ldy CS PR0
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 6:33 am | |
| Dolazi ciga kod doktora zali se da ga boli stomak: -Doktore boli me stomak shta da radim? -Idite kuci i donesite mi stolicu. Odlazi on kuci i kaze zeni: -Ljuljeeeetaaaaa davaj tu stolicu ovamo da nosim kod doktora. -Nemoj bre nasa sve sjebana i polomljena,idi uzmi komshijinu. Ode on uzme lepu belu stolicu i odnese kod doktora posle 2 dana: -Evo doktore nova stolica za vas. -Ma ne ta stolica....vasa stolica. Odlazi on kuci besan na zenu: -Ljuljetaaaa sam ti rek`o da ce doktor da prepozna da nije moja stolica...daj ovu nasu razjebanu Ona mu da i on ode kod doktora posle 3 dana: -Evo doktore moja stolica..jes` da razjebana ali jebiga nema si pare... A doktor mu kaze: -AMAN COVECE IZSERI SE BRE!!!! Odlazi ciga kuci i nema ga...2 meseca....3 meseca...4 meseca...tek 5. meseca dolazi on kod doktora i vuce kovceg od 200 kila pun govana: -Evo doktore doneo govna....nadam se da je dosta... -Pa niste trebali toliko trebalo mi je manje... -PA STO NISTE REKLI,MOGAO SAM GACE DA VAM POKAZEM | |
|
| |
w00ldy CS PR0
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 6:36 am | |
| | |
|
| |
12.9 Pocetnik
Broj komentara : 16 Join date : 2008-04-25
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 9:12 am | |
| Evo jedan lud vic sa titom:
Bili bosnjak,srbin i hrvat i morali se baciti sa zgrade i tako ide prvi srbin.Skace on kada ispred njega izleti neki lik pita njega srbin ko si ti???a on njemu odgovara tito.Sad pita srbina tito:koliko si me puta opsovao kaze srbin izvini ali sam te 3 puta opsovao i tito ga pusti da pogine.Tako isto sada dodje hrvat kaze ko si ti a on njemu ja sam tito.I onda pita tito hrvata koliko si me puta opsovao a njemu hrvat izvini ali sam te opsovao 1 i nista i njega pusti da pogine.Sada dolazi bosnjak pada on sa zgrade i ugleda i on lika i kaze:ko si ti sad jebo te tito. | |
|
| |
12.9 Pocetnik
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 9:13 am | |
| Dođe lopov u banku i opljačka je i po izlasku upita jednog čovjeka: - "Jesi li me vidio?" Čovijek: - "Jesam." I pljačkaš ubije čovijeka. Upita drugog: - "Jesi li me vidio?" On kaže: - "Nisam ali moja žena je." | |
|
| |
12.9 Pocetnik
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 9:13 am | |
| Japanski rečnik Moj otac je u kupatilu - Tatami Setushira Mislim da mu se dopadaš - Chetekara Mislim da mu se jako dopadaš - Chetekara Samotako Molim vas, odbijte, ili ću morati da upotrebim fizičku silu - Begamore Tuchichute On voli šljivovicu - Piyeraki Yudo Yaya Vreme je da krenem - Odokuchi Lepo što ste svratili - Idikuchi Odspavaj malo - Idikuchi Ubisowu Trenutno je zauzet - Ribukara On se šali s vama - Ate Zayebawa On ne može da ostavi cigarete - Nasugushi Kokopushi Naši konkurenti su ozbiljni - Onitamo Yebukewu On ne predstavlja pretnju - Neka Migaduwa Mislim da smo se izgubili - Yao Kudasada Trebalo bi kupiti krompir i mleveno meso - Yedemi Semusaka Prijatno - Malodishi On je jako dobar muž - Agatura Doyaya On se toga plaši - Nemamuda Nju ne interesuju muškarci - Owariba Nechekara Gatara - Chiribuchi Riba On voli gledanje u karte - Ochegata On ne veruje u vradžbine - Nechegata Očuh - Mamukara Maćeha - Mometati Pushikaru Svekrva - Wadidushu Homoseksualac - Kituima Kitupushi Lezbejka - Imapitsu Ocheribu Super mi je s njim - Tura Miduboko On je spavao sa njom - Natako Yenakitu Seks - Kita Upitsu Želim seks (M) - Nakitu Minayashi Želim seks (Z) - Udjimi Upitsu Analni seks - Kitakara Teudupe Oralni seks - Aypopu Shimikitu | |
|
| |
12.9 Pocetnik
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 9:18 am | |
| Došao Toše u prodavnicu automobila i pita: • Koji bi mi auto preporučili? Prodavac mu odgovara: • Sine, uzmi ovaj TUAREG i Bog će da te vidi!
Hvali se Englez kako je ženi za rođendan kupio Porshe i da ide od 0 do 100 za 7 sekundi. Francuz kaže: • A ja sam svojoj kupio Ferrari i za 5 sekundi ide od 0 do 100. Bosanac sluša pa reče: • Ja sam svojoj Fati kupio poklon, i za 1 sekundu ide od 0 do 100. Englez i Francuz će uglas: • Ma, nemoguce, pricas gluposti, to ne postoji... a šta si joj to kupio?! • Vagu! - reče Bosanac.
Posle par dana novogodišnjeg lumpovanja, sreli se Hrvat, Srbin i Crnogorac. Počinje rasprava odakle je Deda Mraz. Kaže Srbin: • Iz Beograda, ima bradu, a ide pešice! Kaže Hrvat: • On je iz Zagreba, vidite mu boje - crvena i bela kao šahovnica. Crnogorac reče: • Nije tačno, on je iz Podgorice - jedan dan u godini radi a svima deli poklone | |
|
| |
12.9 Pocetnik
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 9:20 am | |
| Ušla dva Hrvata u avion koji leti do Njujorka. Jedan sedne na sedište do prozora, a drugi u sredinu. Taman pre poletanja na sedište do prolaza pored njih sedne jedan Srbin. Samo što je izuo cipele i malo se raskomotio, Hrvat pored prozora će: • Mislim da ću da ustanem da si donesem jednu koka-kolu. Na to će Srbin: • Nema problema, ja ću ti je doneti da se ne izvlačiš odatle. Čim je otišao, Hrvat uzme jednu njegovu cipelu i pljune u nju. Kad se Srbin vratio sa koka-kolom, drugi Hrvat će: • I ja bih si rado jednu koka-kolu! Srbin ode da i njemu donese piće a drugi Hrvat mu odmah pljune u drugu cipelu. Srbin se vrati sa koka-kolom i tako su svi uživali u letu do Njujorka. Dok je avion sletao u Njujork, Srbin obuje cipele, shvati šta su ovi uradili i na to će: • Pa dokle će ovo bre da traje? Ovo neprijateljstvo među nama... ova mržnja... ovo pljuvanje u cipele i pišanje u koka-kolu? | |
|
| |
12.9 Pocetnik
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 9:20 am | |
| ovo sam morao crvenim slovima jer je vic odlican | |
|
| |
w00ldy CS PR0
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 10:55 am | |
| | |
|
| |
4ter CS V.I.P.
Broj komentara : 339 Join date : 2008-03-23 Age : 33 Mjesto : Svemir
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 11:18 am | |
| | |
|
| |
w00ldy CS PR0
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Fri Apr 25, 2008 11:40 am | |
| | |
|
| |
12.9 Pocetnik
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Sat Apr 26, 2008 2:19 pm | |
| | |
|
| |
Dovla Pocetnik
Broj komentara : 37 Join date : 2008-03-30
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Sat Apr 26, 2008 6:32 pm | |
| - 12.9 (citat):
- Ušla dva Hrvata u avion koji leti do Njujorka. Jedan sedne na sedište do prozora, a drugi u sredinu. Taman pre poletanja na sedište do prolaza pored njih sedne jedan Srbin. Samo što je izuo cipele i malo se raskomotio, Hrvat pored prozora će:
• Mislim da ću da ustanem da si donesem jednu koka-kolu. Na to će Srbin: • Nema problema, ja ću ti je doneti da se ne izvlačiš odatle. Čim je otišao, Hrvat uzme jednu njegovu cipelu i pljune u nju. Kad se Srbin vratio sa koka-kolom, drugi Hrvat će: • I ja bih si rado jednu koka-kolu! Srbin ode da i njemu donese piće a drugi Hrvat mu odmah pljune u drugu cipelu. Srbin se vrati sa koka-kolom i tako su svi uživali u letu do Njujorka. Dok je avion sletao u Njujork, Srbin obuje cipele, shvati šta su ovi uradili i na to će: • Pa dokle će ovo bre da traje? Ovo neprijateljstvo među nama... ova mržnja... ovo pljuvanje u cipele i pišanje u koka-kolu? ovaj vic je stariji od Isusovog magarca!!!! | |
|
| |
Justice * Server Administrator
Broj komentara : 402 Join date : 2008-03-23 Age : 42 Mjesto : Panofobija
| |
| |
Ra!kkonen* Pocetnik
Broj komentara : 58 Join date : 2008-04-28 Age : 32 Mjesto : Zvornik
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 28, 2008 6:57 am | |
| Doso Perica kuci i pisa ti se njemu a neko ima u WC, stace on nemoze da trpi i uleti u WC kad ono keva se kupa gola, -Perica: joj mama kakva je to rupa, -Keva: udario me tata sikirom, -Perica: kud posred picke jebo mater svoju. | |
|
| |
Ra!kkonen* Pocetnik
Broj komentara : 58 Join date : 2008-04-28 Age : 32 Mjesto : Zvornik
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! Mon Apr 28, 2008 6:58 am | |
| idu 2 mrava ulicom i odose.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: VICEVI !! | |
| |
|